topbella

Ahad, 8 Januari 2017

Madukah Awesome, beb!

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum n nite uollss.

Apa khabar sahabat-sahabat blogger Mas? Hope sihat belaka la eh..

Hmm.. dah lama tak update new entry. Dah berhabuk sawang da blog ni. Asbab terlalu busy dengan assignment, video, bla bla blaaaa...
Paham-paham ler student's life kan.
Alhamdulillah, syukur. Aku cuti midsem seminggu. Yeahhaa! (Jangan jeles). Hihihi.

Ok, tak mau tulis panjang malam ni. Malam lain, aku tulis entry panjang-panjang eh. In Shaa Allah.

Malam ni, nak perkenalkan satu produk "meletopss kebaboom" ni. Mesti korang tak pernah tengok dan jarang dengar lagi tentang produk ni. So, meh pakat buka mata luas-luas ye. Baca details. Kalau korang beli, confirm puas hati. In Shaa Allah.

Nak tanya, yang ada masalah kesihatan tu, mesti dah beli dan try pelbagai ubat kan?? Pada yang sembuh, Alhamdulillah. Yang nak try cari ikhtiar lain. Meh baca entry ni sampai habiss.
Cuba tengok, beli dan guna produk ni pulak.

Produk apa?
Produk apa?
Produk apaaaaaaaaaaaaaaaaaa??

Sabar.. sabar... Assobru jamil. (Sabar itu indah kan?)

Hahhh! Ni la Madukah. Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


Apa keistimewaan Madukah ni??

Meh bacaaa...

*Melancarkan aliran darah
*Menambah tenaga
*Meningkatkan kecergasan minda
*Melegakan batuk dan kahak
*Mencegah asma / lelah
*Menambah kesuburan lelaki / wanita
*Melancarkan sistem pencernaan
*Mencegah kolestrol
*Mencegah pelbagai penyakit kronik
*Meningkatkan antibodi dan stamina
*Melegakan senggugut
*Sendi

Fuhhh! Banyak kegunaannya.

In Shaa Allah. Banyak fungsi tuk penyakit lain lagi.

Dah tengok pic Madukah? Dah baca details or keistimewaannya?

Cer beli satu. Tak rugi ponggg!
Duit boleh dicari. Tapi, ubat untuk merawat segala penyakit?
Mungkin ada 1 ubat dari 1000 ubat. Hehe.
Kita, manusia hanya ikhtiar. Allah jua lah yang menyembuhkan. In Shaa Allah. Bi Iznillah.

Hurmmm... cara pembelian macam mana?

Haa, kalau nak beli atau order, terus call/message/whatsApp :

Ahmad Zakuan : 013-7923683

Boleh jugak nak intai-intai Fb Madukah ni :

https://facebook.com/AhmadZakuanMadukah/

Aku hanya share. Buatlah keputusan yang bijak ye. ^_^
Boleh beli tuk 1 family jugak. :)

P/s : Untuk yang bergelar 'student', sangat baik & elok amalkan Madukah ni. Dalam kelas, tak mengantuk! kiki~


-Laailahaillallah-

0 ulasan:

Foto Saya
MASTURAH MARZUKI
Lihat profil lengkap saya